Telefon:+36 20 329 2422
E-mail:info@seszi.hu

A csapat

Judit és János
Lek János és Markó Judit

János:
Kiegészítjük egymást munkánk során -támogatva-segítve-szeretettel figyelmeztetve.
Amihez hozzáfogtam teljes odaadással, 120%-kal végeztem. Feladatom volt a park tervezése, építése, az építés irányítása. Fő szempont volt számomra a biztonság, az egyedi kivitelezés,
ami csak úgy tudott létre jönni, hogy nagyon jó kollégákkal, ill. szakemberekkel közös alkotásként készültek a park különböző egységei.
Judit:
Fontos számunkra az alkotás öröme, és a természet harmóniája.
János:
Közel áll hozzánk a lovak szeretete ezen belül szívesen lovagolok ill, fogatot hajtok.
Judit:
A park központi gondolata a "boldog család", aminek az előkészítésében, a környezet, ill. a programok szervezésében dolgozom szívesen. Sokan mondják, hogy büszkék lehetünk a parkra,
de én tudom, hogy ami itt a parkban épült az nem a mi érdemünk, hanem a Teremtő Isten segítségével jött létre. Ami motivál a munkámban az a "szolgálat" a családok felé.
János:
A Park egy lehetőség azok számára, akik szeretnek nagyot álmodni és szívesen dolgoznak másokért, olyan dolgokért, aminek a fizető eszköze a mosoly és a szeretet...
A jelenlegi csapat ilyen lelkületű.
Amiben szívesen tevékenykedek az-az alkotás, új dolgok létre hozása, a fával való munka. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, lovagolni, fogatot hajtani, családokkal beszélgetni.
Judit:
Szívesen foglalkozok az emberekkel, kedvenc programom a családokkal közös kemencés sütögetés.
Amit érdemes tudni rólunk, hogy három éve megváltozott az életünk  (2010.02.10.) Krisztus gyermekei lettünk. Az életünkben változott a fontossági sorrend.
A hármas kötelék lett az életünkben a legfontosabb.

"Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok vala az ő munkájokból.
Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."

Czira Orsolya
Czira Orsolya

A Seholsziget Élménypark lovasoktatója és lovarda vezetője.
Czira Orsolya vagyok. 15 éve kezdtem el lovagolni. 2002 óta versenyeztem díjugratásban, edzői képesítéssel rendelkezem. Feladatom az Élményparkban a lovak idomítása, csikók belovaglása. A lovasok képzése, oktatása kezdő vagy haladó szintről akár a versenyek világáig is.

Segítem és figyelem kollégáim lovastudását is, hogy a Park egy egységes és jól működő oktatási rendszert tudjon kialakítani.
Szerencsésnek tartom magamat, hiszen elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Számomra a lovakkal kerek a világ. :)

 

Bors Valéria
Bors Valéria

Úgy érzem, a Seholszigeten nagyon változatos a feladatköröm. Az építkezés kezdetétől szinte minden munkakörben ami a feladatkörömhöz tartozik, részt vállaltam. A kezdeti kinti munkáktól a vendégek fogadásától a táboroztatásig, csoportvezetéstől a főzésig, kiszolgálásig minden területen kipróbáltam magam. Naponta az előkészítések, anyagbeszerzések, egyes területek ellenőrzése, figyelemmel kísérése tartozik hozzám. Hétvégeken a vendégek kiszolgálása is a feladataimhoz tartozik. Mindegyik munkát szívesen csinálom. Bármelyikben otthon érzem magam.

Az életben a mások segítése tölt el a legnagyobb boldogsággal. Gyermekkoromtól abban nőttem fel, hogy mindig támogattuk egymást. Később pedig munkám mellett szívesen segítettem családtagjaimnak és barátnőimnek, sőt idegeneknek is.

Szerintem a Seholsziget egy nagyon különleges kirándulóhely, ahol felnőtt és gyermek egyaránt egy más világban érezheti magát. Úgy érzem a mostani munkatársak fiatalságukkal, tudásukkal és összefogásukkal nagyon sokat tesznek a Park fellendítéséért. Ha a csapat közös célja vendégeink igényeinek kiszolgálása, hogy nyugodt és boldog órákat, napokat tölthessenek el az Élménypark bármely részén, az elvégzendő feladatok bennünket is boldoggá tesznek.
Régóta hobbim a varrás, bár mióta szemüveget kell hozzá viselnem, nehezen szánom rá magam. Eléggé nyugodt természetű, türelmes, kitartó vagyok.

Rotter Dávid
Rotter Dávid

Lovasoktató 

Megyes Gabriella
Megyes Gabriella

Pályakezdőként sosem hittem volna, hogy egy mesés környezetben dolgozhatok egy nagyszerű csapat részeként. Rengeteg élménnyel gazdagodom nap mint nap, hiszen itt nem csak a kicsik érzik jól magukat, hanem a felnőttekből is kibújik a gyermek. 
Elsősorban az irodában tevékenykedem, viszont mindenhol ott vagyok, ahol szükség van rám.
Leginkább olvasni, sétálni és táncolni szeretek.

Széll Barnabás
Széll Barnabás
A Seholszigeten én foglalkozok a marketinggel, programok szervezésével és összehangolásukkal. Szeretek olyan újdonságokon ötletelni és a többiekkel közösen megvalósítani, melyek vendégeink számára folyamatos új élményeket biztosítanak.
A munkámban, az életemben, az Isten hit ad erőt és a gondolat visz előbbre...
A park egy „élő" mesevilág. Ha gyermekkoromban lett volna ilyen hely, biztosan rávettem volna a szüleim, hogy költözzünk a közelébe. A csapat jó lelkületű, fiatal(os), összetartó, akikkel öröm a közös munka, szeretem Őket.
Amióta erdő mellé költöztünk, örömmel etetem és fotózom az énekes madarakat, de szívesen olvasok és motorozok a Solex és Vespa nevű "vasparipáimmal"...

Varga Imre
Varga Imre

A park és a hozzá tartozó külterületek rendezése, karbantartása, gépek javítása, üzemeltetése. Szeretek itt dolgozni, mert gyönyörködtető a környezetben, változatos, nem mindennapi feladatok várnak rám.
Hobbim: az ikerlányaim után:) a horgászat, barkácsolás, javítás, szép dolgok alkotása.

 

 

Fontos információk:

szepkartya otp MKB Szép Kártya logo letoelthet__szepkartya.download.png erzsebet utalvany logo 800 allatokat behozni tilos a5 tabla 86631

pos 01

Vendégeink parkunkban OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával,
Erzsébet utalvánnyal és természetesen bankkártyával is fizethetnek.