Telefon:+36 20 329 2422
E-mail:info@seszi.hu

Sólyomszem lovarda

A Seholsziget Élménypark keretein belül működik a Sólyomszem Lovarda.

A minden igényt kielégítő lovaskomplexum, 24 ló boxos elhelyezésére alkalmas istállókkal, 20x40 m-es nyitott  lovaspályával, 20x40 m-es fedeles lovardával, 11 ha legelővel európai szintű szolgáltatást nyújt lovak és lovasok számára egyaránt. A lovasok kényelmét öltöző és tusoló teszi teljessé.
A lovarda vállalja kezdő-, haladó-, hobby lovasok egyéni oktatását lovardában és terepen, osztálylovaglást, egy- és többnapos "csillag túrák" szervezését és lebonyolítását.
A lovasiskolán belül kialakított, kedvezményes bérletes rendszer elérhetővé teszi ezt a lovaglási lehetőséget  azok számára, akik rendszeresen kívánnak tenni testi-lelki egészségükért.
A Cserhát-hegység csodálatos állat- és növényvilága kiváló lehetőségeket nyújt a tereplovaglás szerelmeseinek.
Félvér lovainkkal és a Fjord kettes fogattal lehetőség van egy- vagy többórás lovaskocsikázásra is, akár a környező települések érintésével.

Lovardánk vállalja továbbá:

 • lovas szakmai rendezvények (pl. tenyészszemle) lebonyolítását
 • lovastáborok szervezését, lebonyolítását
 • lovak bértartását boxos elhelyezésben ill. ménesben is
 • csapatépítő, fejlesztő tréningek tartását
 • Merész nevű fjord ménünkkel fedeztetést

  Fedeztetés a Sólyomszem Lovardában lakó Merész nevű fjord fedezőménnel Kifogástalan fajta- és nemi jellegű, harmonikus felépítésű mén. Fajtajelleg szerinti kissé nehéz, de száraz, akár nemesnek is mondható feje van. Nyaka kifejezetten jól ívelt, elég hosszú, és középmagas-magas nyakillesztésű. A fajtára jellemző lépése és ügetése van, vágtamozgása igen jó. Kezelhetősége, vérmérséklete, munkakészsége kifogástalan. Készségvizsgájának szabadon-ugrató folyosóban mutatott teljesítménye lenyűgöző volt. A mén széleskörű használata indokolt.

  A kancák panziós ellátása biztosított, 2 000 Ft / nap áron.
  A mén előre egyeztetett időpontban megtekinthető a Sólyomszem Lovardában, Nőtincsen. (www.seszi.hu) Fotók: ide kattintva

  A fedeztetéssel kapcsolatos információt a 06-20/923-92-80-as telefonszámon kérhet.

4 patkos minosites

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fontos információk:

szepkartya otp MKB Szép Kártya logo letoelthet__szepkartya.download.png erzsebet utalvany logo 800 allatokat behozni tilos a5 tabla 86631

pos 01

Vendégeink parkunkban OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával,
Erzsébet utalvánnyal és természetesen bankkártyával is fizethetnek.