Telefon:+36 20 329 2422
E-mail:info@seszi.hu

Óvodai és Osztálykirándulások

Felejthetetlen nap a gyermekeknek?!
Szeretettel várjuk az óvodás és iskolai csoportokat a valódi élmények szigetére! A park kiváló úti cél az egy-, és több napos osztálykirándulások szervezésére.

A gyermek belépőjegy 700 Ft/fő,  a belépőjegy kedvezményes ára 20 fős létszámtól egységesen 600 Ft/fő, 100 fős létszámtól pedig 500 Ft/fő (a kísérő szülőkre is ez az ár vonatkozik), amely az Alapszolgáltatásaink* igénybevételére érvényes, ezen kedvezményhez a kiránduló csoport előzetes regisztrációja szükséges e-mailben!  

*Alapszolgáltatásaink, amit a belépő tartalmaz:

  • az élménypark-, a Szent Ferenc Kupola-, az Alkotóműhely és régi szerszámok "felfedezését"

  • az Erdei Madár Tanösvény végigjárását

  • "ismerkedést" az Állatsimogatónk lakóival, a park kedvenc kis állatainak megismerését

  • korosztályos játszótereink: labirintus-, csikó- és erdei játszótér használatát

További választható szolgáltatásainról ide kattintva, illetve sportolási lehetőségeinkről ide kattintva tájékozódhatnak.

 A hozzánk érkező csoportok önállóan is megismerhetik parkunkat, de amennyiben a park vezetett megtekintését kérik, ennek ára 5.000 Ft/osztály (maximum 30 fő). A vezetett látogatás időtartama körülbelül háromnegyed óra.

 
Regisztráció:

Regisztációhoz a csoport érkezése előtt minimum egy héttel szíveskedjen levelet írni az alábi e-mailcímre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük levélben adja meg az alábbi adatokat: Honnan, melyik intézményből érkeznek, hány fővel, melyik nap szeretnének ellátogatni hozzánk, valamilyen plusz szolgáltatást, étkezést igényelnek-e, milyen idősek a gyermekek, kapcsolattartó nevét, és telefonos elérhetőségét is szíveskedjen megadni.

További információk:

A Parkba érkező vendégek számára a parkolás INGYENES! 

Étkezési ajánlatunk: 
(kérjük, hogy a felsorolt ételek közül egységesen egyfélét válasszanak 
és igényüket előre jelezni szíveskedjenek)

Töltött lepény (sajttal, sonkával): 600 Ft/adag
Paprikás krumpli: 890 Ft/felnőtt adag
Paprikás krumpli: 690 Ft/gyermek adag
Bolognai spagetti: 890 Ft/felnőtt adag
Bolognai spagetti: 690 Ft/gyermek adag
Bogrács gulyás: 990 Ft/felnőtt adag
Bogrács gulyás: 790 Ft/gyermek adag 

bolognai lepeny gulyas 2017

Gyermek táborok

Szakmai lovas és nyári táborainkba a gyermekeket egyedülálló szállásformánkkal, a Csillagfény táborral várjuk. Ezek a „falábakon“ álló egyedi faépítmények, csodás hangulatot varázsolnak a táboréletnek. A tábor területéhez kulturált vizes blokk tartozik. Itt található szabadtéri színpadunk is, mely alkalmas verses, zenés előadásokra, valamint színház, ének, tánc… stb. műsorok megtartására. 

A hangosítás minden esetben megoldott.

Táborhelyünk külsős szervezésű táborokhoz is bérelhető, akár 140 fő elszállásolására is alkalmas. A táboros pályázatok kritériumainak minden szempontból megfelel, ezekhez ideális, programgazdag helyszín.
A pályázatokban szereplő kiírások szerint, a Seholszigeten megvalósítható táborok: nyelvi, sport, lovas, természet (erdő-mező/erdei iskola), indián, kézműves (agyag-kerámia/kerámia festő/szobrász)...

 

Fontos információk:

szepkartya otp MKB Szép Kártya logo letoelthet__szepkartya.download.png erzsebet utalvany logo 800 allatokat behozni tilos a5 tabla 86631

pos 01

Vendégeink parkunkban OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával,
Erzsébet utalvánnyal és természetesen bankkártyával is fizethetnek.